14 Haziran 2020 Pazar

Konya Şehit Ahmet Baş Spor Lisesi İçin Doğanın Önemi :)


Projemizin en büyük amaçlarından biri tüm şiddet olaylarına dikkat çekip, farkındalık oluşturmaktı. ve şiddet gören herşeye sevgi göstermek ve korumaktı. Blogumun bu kısmını doğa için ayırdım. Projemizin katkılkarıyla ve motivasyonu ile projede çok güzel şeyler başardık.





İlk olarak okumumuzun bulunduğu Konya-Doğanhisar ilçemizdeki Göcük mesire alanımızı okulumuzda bulunan klüplerinde desteği ile temizledik. Alandaki tüm atıkları saatlerce süren bir çalışmanın ardından topladık.






Projemize başka projelerin etkinliklerini de dahil ettik. Bu sayede hem projemizi geliştirmiş olduk, hem de önemli diğer projelere destek vermiş olduk. "Geleceğe Nefes Ol" projesine hem kendi adıma, hem okulum adına, hem proje adına katıldım. Hem de öğrencilerimin tek tek fidan sahiplenmesini sağladım.





"Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında öğrencilerimiz okul bahçesine fidanlar dikerek doğayı zenginleştirdi. Ağaçların bizim için önemini bir kere daha fark ettiler.




Projemizde doğaya şiddet göstermememiz gerektiğini uygulamalı olarak öğrendik. Doğaya şiddet gösterip kirletenlere inat doğayı temizledik, fidanlar diktik. Uğruna amatör de olsa şarkılar seslendirdik.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder