30 Haziran 2020 Salı

Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi- Proje Hakkında





PROJEMİZ HAKKINDA 



     23 Eylül'de başlayıp 22 Aralık'ta son bulan  projemize son anda dahil oldum.Bu benim ve öğrencilerimin ilk eTwinning projesiydi. 13 hafta süren projemiz de her hafta yaptığımız etkinliklerle bir çok şey öğrendik.Bu proje sayesinde web 2.0 araçlarıyla tanıştık. Mevlana'yı ve felsefesini biliyorduk belki ama yine de yaptığımız çalışmalarla daha sabırlı ve hoşgörülü olmayı, empati kurabilmeyi öğrendik.Birlikte yapılan çalışmalarla ortak çalışma bilincimizi geliştirdik.Her türlü şiddete hayır diyerek toplumsal olaylara daha duyarlı yaklaşmaya başladık. Lösev ve Engelliler haftası gibi önemli zamanlarda afişler yapıp,pano hazırladık ve etkinlikler sayesinde farkındalık yarattık.Mesnevi'den hikayeler okuyarak hikaye okuma alışkanlığı kazandık.Şiirleri seslendirdik.
   Ve daha bir sürü şey.
   Bizler Mehmet Adnan Özçelik Anadolu Lisesi proje öğrencileri ve öğretmeni olarak böyle bir proje de yer aldığımız için çok mutlu olduk.
    Başta proje kurucumuz Meryem Tuğba KAHRAMAN ile Berna ARSLAN 'a sonra emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize teşekkürler.
  



Herkese başarılar.
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder